Samsunlu Uzmandan Dünya’da Bir İlk – 5289

Samsunlu Uzmandan Dünya'da Bir İlk

Samsunlu Ayhan Karaman, yaklaşık 4 yıldır profesyonel olarak SEO eğitmenliği yapıyor. Karaman, Dünya’da bir ilke imza atarak, ilk defa çevrimiçi ve fiziksel eğitimin birleştiği bir etkinliğe imza attı.

400+ KİŞİYE TOPLAM’da 4000+ SAAT EĞİTİM

400’ün üzerinde kişiye toplam 4 bin 300 saat çevrimiçi eğitim veren Uzman, eğitimlerini fiziksel olarak da yapma kararı aldı ve bunu diğer eğitimlerden farklı olarak gerçekleştirmek istedi. 

9-10 Mayıs 2019 tarihlerinde Google Dome İstanbul ofisinde dünyada ilk defa çevrimiçi eğitimle fiziksel eğitimin bir arada olduğu etkinliği hayata geçiren Ayhan Karaman, Samsun’da konumlandırdığı Site Destek Dijital Performans Ajansı’ndaki 12 kişilik uzman ekibiyle İstanbul’da 29 günlük hazırlık döneminin ardından katılımcılarıyla bir araya geldi. 

SİZE AŞKIMI ANLATMAYA GELDİM

Yaptığı işi ‘aşk’ olarak tanımlayan Uzman, katılımcılara, “Size aşkımı anlatmaya geldim. SEO’yu aşkla anlatmaya ve öğretmeye geldim” dedi.

Katılımcılara SEO’yu bir oyuna benzettiğini ve bu oyunun da kuralları olduğunu ve kuralları Google arama motorunun belirlediğini dile getiren Karaman, oyunu kurallarına göre oynadıklarında başarıya ulaşacaklarını söyledi. 

RAKİPLERİMİ SEVECEĞİM

Katılımcılara, kuralları tek tek anlatan ve uygulamalı olarak gösteren Karaman, aynı zamanda kuralların yer aldığı bir kitapçığı da katılımcılarla paylaştı.

2 gün süren ve çok özel ipuçlarını içeren eğitimde katılımcılardan tam not alan Ayhan Karaman, “Ben bu sektöre fayda sağlamak, sektörümü büyütmek ve bu işi doğru öğretmek için her zaman çalışmaya devam edeceğim. Rakiplerimi seveceğim, onlarla bu işi büyütmek için mücadele edeceğim. Samsun, Tokat, Rize, Trabzon, Ankara, Antalya, İzmir, Adana, Bursa, Mersin gibi birçok şehirden buraya beni dinlemeye gelen katılımcılara binlerce kez teşekkür ederim” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu