Unutulmaz Anlarınızda Yanınızda Olan Babanıza En Özel Hediye – 9910

Unutulmaz Anlarınızda Yanınızda Olan Babanıza En Özel Hediye

O bizim ilk kahramanımız, koruyucumuz, her daim hayran olduğumuz, vazgeçilmezimiz… Bize her zaman kol kanat geren babalarımız, bazen bunu hissettirmese de aslında birlikte geçirdiğimiz her anı hafızasına kazıyor ve asla unutmuyor. Babamızla geçirdiğimiz güzel anların değeri ise hiçbir şeyle ölçülemiyor. Bu yüzden gelin, bu Babalar Günü’nde birlikte geçirdiğiniz keyifli anları, güzel zamanları temsil eden bir hediye verin. Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat’in farklı zevklere, hobilere, stile sahip şık saatlerinden birini babanız için seçin.

Babanız kaç yaşında olursa olsun Emporio Armani’nin yeni modeli şık tasarımıyla kalbini çalacak. Çeliğin güçlü duruşunu siyahın asaletiyle harmanlayan saatin hasır bileziği ise günümüz trendlerine gönderme yapıyor.

Armani Exchange, her zaman çabasız bir şıklık sergileyen, stil sahibi babaların tarzını tamamlıyor. İddialı bir tasarıma sahip, füme rengindeki saatin kadranı ise üç boyut hissi uyandırıyor.

Detaylara önem veren bir babanız varsa Skagen’in yeni modelini çok beğenecek. Füme renkteki çelik kasası ve hasır bileziğiyle son derece iddialı görünen Skagen, incelikle düşünülmüş tasarımıyla şıklığı garanti ediyor.

Diesel’in sportif babaların favorisi olmaya aday yeni modeli iddialı tarzıyla göz alıyor. Saatin turuncu kadranıyla uyumlu, dikiş detaylı silikon kayışı babalar gibi dayanıklı bir duruş sergiliyor. Saatin çelik kasası ise tarzını bütünlüyor.

Kim demiş siyah ile mavi yan yana yakışmaz diye? Fossil’in yeni modeli şıklığıyla bu iddiayı çürütüyor. Saatin mavi kadranı rengiyle büyülerken, siyah kasa ve hasır kayış tasarımın estetiğini gözler önüne seriyor.

Babanız için dünyaca ünlü saat markalarının birbirinden şık modellerini Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Fiyat bilgisi:

AR1808 – 2.910 TL

AX2194 – 2.080 TL

SKW6608 – 1.900 TL

DZ1858 – 1.570 TL

FFS5694 – 1.340 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu