KA-DEF’den tam destek: Adayımız Serhat Türkel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Genel Başkanı Bayram Erişkin ve Atakum’da yaşayan çok sayıda Kavaklı hemşehrisi ile kahvaltı programında bir araya geldi. Genel Başkan Bayram Erişkin, Serhat Türkel’e Kavaklılar olarak tam destek verdiklerini açıkladı

Samsun’un Atakum İlçesi Denizevleri Mahallesinde bulunan Otel 1919 Düğün Salonu’nda organize edilen sabah kahvaltısı organize edildi. CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel’in de katıldığı programda, Kavaklı hemşehrileri ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirten Serhat Türkel, ‘’Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Birleştirici olacağız. Atakum’da yaşayan herkes bizim hemşehrimizdir. Göreve geldikten sonra ayrımcılığa, particiliğe müsaade etmeyeceğiz. Herkese aynı mesafede olacağız’’ dedi

‘’ADAYIMIZ SERHAT TÜRKEL’’
Kavaklılar olarak Atakum’da taraflarının belli olduğunu söyleyen KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişkin, ‘’Kavaklılar olarak Atakum İlçesinde tarafımız bellidir. Hemşehrimiz olan CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel kardeşimizdir. Serhat kardeşimize sonuna kadar destek olacağız. Kendisini başkan yapabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız’’ diye konuştu.

Kahvaltı programına, CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel’in yanı sıra, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, CHP Kavak Belediye Başkan Adayı Ozan Asan ve çok sayıda Kavaklı katıldı.

TÜRKEL YEŞİLYURT SAKİNLERİ İLE BULUŞTU
CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel buradaki kahvaltının ardında Çatalçam mevkiinde bulunan Yeşilyurt Mahallesi bulunan Bıyıklı Restoran da, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Serhat Türkel, kendisi için kahvaltı programı düzenleyen mahalle sakinlerine teşekkür ederken vatandaşlarla bol bol sohbet etti..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu