CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel: İlkadım Basiretsiz Yöneticilerden Kurtulacak Hizmet Dönemi Başlayacak

İlkadım'ın Kadamut Mahallesi'nde meşaleler eşliğinde halk buluşması gerçekleştiren CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, İlkadım'ın basiretsiz yöneticiler yüzünden hak ettiği hizmeti alamadığını ve 1 Nisan sabahı İlkadım için hizmet döneminin kapısını aralayacaklarını söyledi.

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kurum temsilcilerinin yanı sıra, STK ve esnaf buluşmalarına da aralıksız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, gece-gündüz demeden vatandaşın elini sıkmaya devam ediyor.

MEŞALE, DAVUL VE ZURNAYLA KARŞILANDI

Murat Şenel bu bağlamda İlkadım’ın Kadamut Mahallesi’nde halk buluşması gerçekleştirdi. Proje ekibi ve beraberindeki meclis üyesi adaylarıyla konvoy eşliğinde mahalleye gelen başkan adayı Murat Şenel, meşalelerle karşılandı. Davul zurna eşliğinde vatandaşları selamlayan Şenel, burada yaptığı konuşmasında İlkadım’ın basiretsiz yöneticiler yüzünden hak ettiği hizmeti alamadığını ve 1 Nisan sabahı İlkadım için hizmet döneminin kapısını aralayacaklarını söyledi.

“HİZMETLERİ HİÇE SAYIP HALKI ELLERİNİN TERSİYLE İTTİLER”

Kendilerine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür eden ve vatandaşları alkışlayan başkan adayı Murat Şenel, şunları söyledi: “Samsun’umuzun kalbi İlkadım’ımız, ne yazık ki basiretsiz yöneticiler nedeniyle yıllardır hak ettiği hizmeti alamadı. Kentin sorunlarını bir kenara bırakan ve koltuklarında yıllarca oturan yöneticiler, çöp dahi toplamaktan aciz kaldılar. Bunu hep birlikte yaşadık gördük; her yağmur yağdığında sokaklarımız köstebek yuvalarına döndü, yaz aylarında toz soluduk. Söz konusu zihniyet, yapılması en elzem hizmetleri bile hiçe sayarak ve ellerinin tersiyle iterek halkı umursamadı, unuttu” diye konuştu.

“SÖZ VERİYORUM SİZİNLE HER GÜN DERTLEŞECEĞİM”

“Halka hizmet vermeyi değil, koltukta oturmayı seçen zihniyete seçmenimiz 31 Mart akşamı büyük bir ders verecektir” diyen Murat Şenel, şöyle devam etti: “Dün olduğu gibi bugün de halkımızın değişim kararlılığına burada bir kez daha şahit olduk. İlçemizin tüm sorunlarını biliyoruz. Dersimize iyi çalıştık. Bilimden asla ayrılmayacağız. Problemleri tek tek ortak akıl çerçevesinde çözeceğiz. Halkımızla istişareden bir gün dahi olsa vazgeçmeyeceğiz. Buradan tüm İlkadım’a söz veriyorum, sadece seçim dönemi halkın içinde olan değil, her gün halkla omuz omuza olan ve dertleşen bir yönetim olacağız. Biz İlkadım’a güveniyoruz. Halkımızın bize verdiği desteği görüyoruz. Bu güveni asla boşa çıkarmayacağız. 1 Nisan sabahı, yine halkımızla beraber, İlkadım için hizmet döneminin kapısını aralayacağız.”

“BU KENTİ ÇOK GÜZEL YÖNETTİK, YİNE YÖNETECEĞİZ”

Şenel son olarak ise “Bu kenti yönettik ve çok güzel yönettik. Yine yöneteceğiz. Yeni Muzaffer Önder’ler çıkaracağız. Ben sizin birinci dönem ‘Murat başkanınız’ olacağım ama bir senenin sonunda ‘Murat kardeşiniz’, gençlerin ‘Murat abi’si ve bir süre sonra da ‘Bizim Murat’ diyeceksiniz bizlere” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu