Bulut Emlak’tan Muhteşem Gala Gecesi

Samsun’un ve Karadeniz Bölgesinin lider gayrimenkul danışmanlığı şirketi Bulut Emlak 2022 Gala Gecesi’ni gerçekleştirdi.

Büyük bir coşku içinde gerçekleşen organizayonda Bulut Emlak’ta danışmanlık yapan bir çok isme 2022 yılında gerçekleştirdiği yüksek performans ve başarılarından ötürü ödüller verildi.

Fimar Life Thermal Resort Hotel’te 2 gün boyunca düzenlenen farklı etkinliklerden sonra muhteşem bir gala gecesiyle kapanış gerçekleşti.

EMLAK SEKTÖRÜNDE KALİTELİ VE GÜVENİLİR HİZMET
Bulut Emlak 2022 Gala Gecesi’nde konuşan kurucu ortaklardan Abdulkadir Bulut, “2022 yılını güzel bir gala gecesi ile kapattık. Bulut Emlak olarak700 metre² ofisimizde 42 danışman ile 2023 yılına daha özverili ve daha güçlü bir şekilde başladık. 2022 yılında Bulut Emlak ofisimizde 1400 işlem gerçekleştirdik, buda yaklaşık 3000 aileyi mutlu ettiğimizi göstermektedir. Samsun’da yenilikçi bir anlayışla emlak sektöründe kaliteli ve güvenilir hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimize ve tüm halkımıza minnettarız 2023 yılında tüm halkımızı ofisimize kahve içmeye, 40 yıl hatır koymaya bekliyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu