Gece Gündüz Demeden İlkadım İçin Çalışıyorlar

İlkadım Belediyesi’nin temizlik ve fen işleri ekipleri, ilçe genelinde 7/24 görev başında. Sokakların temiz tutulmasından asfalt yamaya, kaldırımlardan yol düzenlemelerine kadar birçok noktada hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Gece Gündüz Demeden İlkadım İçin Çalışıyorlar
Samsun Son Dakika'yı Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin Kaynak ekle →

Başkan İhsan Kurnaz, “Ekiplerimiz hem gündüz hem de gece sahada. Özellikle şehir merkezinde trafik yoğunluğunu aksatmamak için yol ve kaldırım çalışmalarını gece saatlerinde yapıyoruz. Daha konforlu, güvenli ve temiz bir İlkadım için ekiplerimiz özveriyle görev başında. Ben de hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kurnaz, vatandaşlardan gelen taleplerin de hızla değerlendirildiğini vurgulayarak, “Hemşehrilerimize daha güzel bir İlkadım bırakmak için durmadan çalışacağız” diye konuştu.

Etiketler: ilkadım asfalt
Paylaş:
Ahmet Can

Samsun Son Dakika Haber Editörü | Samsun başta olmak üzere Karadeniz, Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeleri tarafsız, güvenilir ve en hızlı şekilde okuyucularımıza ulaştırıyoruz.

Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yaz

Üye girişi yaparsanız yorumlarınız onay beklemeden yayınlanır.

😀 😂 😍 🔥 👍 👏 🙏 😡

Benzer Haberler

Son Köşe Yazıları

Samsun Gezgini
13 saat önce
Bir Şehri Sevmek, Onu Tanımakla Başlar
Samsun Gezgini
20 saat önce
Şehirler Aynaya Baktığında
Samsun Gezgini
2 gün önce
Samsun'un En Büyük Sermayesi
Serkan Yazıcı
8 Şubat 2026
Zor Zamanlarda Ayakta Kalmak
Serkan Yazıcı
7 Ocak 2026
SİMDER Güçlü Yapı, Vizyoner Liderlik

Gece Gündüz Demeden İlkadım İçin Çalışıyorlar