Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konser için alınan iptal kararı, bilet satın alan vatandaşlara gönderilen bilgilendirme mesajıyla duyuruldu. Yapılan bilgilendirmede, etkinliğin gerçekleştirilemeyeceği ve bilet ücretlerinin otomatik olarak iade edileceği belirtildi.
Bilet Sahipleri SMS ile Bilgilendirildi
Katılımcılara gönderilen mesajda, 25 Temmuz'da Samsun Doğu Park Amfi Tiyatro'da yapılması planlanan Sıla konserinin iptal edildiği belirtilirken, bilet ücretlerinin ödeme yapılan banka veya kredi kartına 3 ila 20 iş günü içerisinde yatırılacağı ifade edildi.
İptalin Nedeni Mekânın Hazır Olmaması
Edinilen bilgilere göre konserin iptal edilme nedeni, Doğu Park Amfi Tiyatro'da devam eden altyapı çalışmalarının planlanan tarihe kadar tamamlanamaması oldu.
Organizasyon yetkilileri, iptal kararının sanatçı Sıla ile herhangi bir ilgisinin bulunmadığını vurgulayarak, konserin gerçekleştirilememesinin tamamen etkinlik alanının hazır hale getirilememesinden kaynaklandığını bildirdi.
Ücret İadeleri Otomatik Yapılacak
Konser bileti satın alan vatandaşların herhangi bir başvuru yapmasına gerek kalmadan, bilet ücretleri ödeme yaptıkları kartlara otomatik olarak iade edilecek. İade sürecinin bankalara bağlı olarak 3 ile 20 iş günü arasında tamamlanması bekleniyor.



